Voormalige boerderij omgebouwd tot appartement met indrukwekkend terras

Ontdek de spectaculaire transformatie van een oude boerderij in een prachtige flat met een indrukwekkend terras. Bij de renovatie is de rustieke charme van het gebouw bewaard gebleven, terwijl er een moderne, elegante touch aan is toegevoegd. Het terras biedt een ononderbroken uitzicht op het omliggende platteland en is een ideale plek om te ontspannen en te genieten van het warme weer. Laat je inspireren door deze geslaagde transformatie, waarin traditie en moderniteit harmonieus samengaan.

Gerenoveerd triplex op vijf minuten van Benfeld, tussen Straatsburg en Colmar

Op slechts vijf minuten van Benfeld is dit gerenoveerde triplex ideaal gelegen tussen Straatsburg en Colmar. Genesteld in het hart van de Elzas, biedt deze flat gemakkelijke toegang tot stedelijke voorzieningen terwijl je toch kunt genieten van de rust en stilte van het platteland.

Of je nu de bruisende straten van Straatsburg wilt verkennen, de wijngaarden van Colmar wilt ontdekken of gewoon wilt ontspannen in een rustige omgeving, dit triplex appartement is de perfecte uitvalsbasis om te genieten van alles wat de regio te bieden heeft.

Oude boerderij omgebouwd tot klein appartementencomplex

Deze voormalige boerderij is omgetoverd tot een charmant klein appartementencomplex, waar de rustieke charme van traditionele architectuur wordt gecombineerd met moderne voorzieningen. Elk appartement heeft unieke kenmerken zoals zichtbare balken, antieke open haarden en authentieke stenen vloeren.

De gemeenschappelijke ruimten zijn opnieuw ingericht om de bewoners een warme en vriendelijke leefomgeving te bieden, terwijl de geschiedenis en het karakter van dit gebouw met zijn rijke geschiedenis bewaard zijn gebleven. Deze geslaagde renovatie biedt bewoners een atypische leefruimte vol karakter, ideaal om optimaal te genieten van de zachte Elzasser manier van leven.

Read also :  Versier je huurappartement zonder een cent van je borg te verliezen !

Begane grond met hal, sportruimte en wasruimte

De begane grond van dit kleine flatgebouw is ontworpen om de bewoners praktische, functionele ruimtes te bieden. De ruime, lichte hal biedt gemakkelijke toegang tot de verschillende appartementen en biedt extra opslagruimte.

De fitnessruimte, uitgerust met moderne apparatuur en een verscheidenheid aan accessoires, nodigt bewoners uit om een fitnessroutine te onderhouden zonder het gebouw te hoeven verlaten. Tot slot is de gemeenschappelijke wasruimte een echte aanwinst, die het dagelijks leven van de bewoners vergemakkelijkt met wasmachines en een praktische droogruimte.

Bovenverdieping met lichte slaapkamers en eigentijdse badkamer

Op de bovenverdieping baden de slaapkamers in natuurlijk licht en bieden ze een serene en gastvrije leefomgeving. Door de grote ramen kun je genieten van het uitzicht over het Elzasser platteland, wat een rustgevende sfeer creëert. De moderne badkamer, uitgerust met hoogwaardige materialen, combineert comfort en elegantie.

Deze intieme, functionele ruimte is ideaal om tot rust te komen na een drukke dag. Al met al belooft deze geslaagde renovatie een harmonieuze leefomgeving, waarin moderniteit wordt gecombineerd met de charme van weleer.

Studio Blom is een onafhankelijke nieuws- en informatiewebsite. Steun onze redactie door ons te bookmarken op Google News.

brittany berringer
Brittany Beringer

In haar artikelen deelt Brittany haar kennis en praktische adviezen en biedt ze lezers tips en verrijkende perspectieven om hun dagelijks leven te verbeteren.

View stories